Kuvaajat


Mikael

Raivio Filmsin perustaja Mikael on audiovisuaalisen alan ammattilainen. Hän on opiskellut tv-kuvauksen lisäksi editointia ja monikameraohjausta. Työkokemusta Mikaelille on kertynyt niin Yleisradiolla kuin kaupallisilla televisiokanavillakin. Nuoresta asti tehdyt videoinnit veivät kuvausintoa eteenpäin. Pikkuhiljaa toiminta kuvausalalla syntyi kuin itsestään. Ja niin vuonna 2004 tarvittiin nimi tälle uudelle videointiyritykselle – ja näin syntyi Raivio Films. Nykyään Mikael työskentelee tv-kanaville tehden mm urheilu-, viihde- ja ajankohtaisohjelmia. Kesällä 2016 Mikael oli Rion Olympialaisissa kuvaamassa kansainvälistä tv-lähetystä avajaisista, yleisurheilusta, ratsastuksesta ja päättäjäisistä. 


Annika

Ensimmäiset häävideoinnit Raivio Films -nimen alla tehtiin kesällä 2005. Annika oli alusta alkaen mukana toiminnassa kuvaajana. Vuosien aikana kokemusta on kerääntynyt ja uusia aluevaltauksia löytynyt muun muassa äänittämisen, still-kuvaamisen ja maskeeraamisen parista. 

Miro

Nuoresta iästään huolimatta tämä videokuvauksen osaaja on ollut mukana Raivio Films Oy:n toiminnassa useita vuosia. Ihan vain apupojaksi häntä ei kuitenkaan voi kutsua sillä kameraan pelottomasti tarttuvalle Mirolle ovat tulleet tutuiksi niin näytelmätaltioinnit kuin lyhytelokuvatkin. Hänet on nähty myös televisiotuotantojen monikamerakuvaajana.